Jemný krém

Ingredience:

Postup přípravy:

Margarín necháme změknout při pokojové teplotě. Cukr s vodou svaříme na 120°C. Mezitím vyšleháme vejce do pěny. Když má cukrový rozvar požadovanou teplotu, tenkým pramínkem jej zašleháváme do pěny. Stáhneme otáčky na šlehacím stroji a šleháme, dokud pěna nezchladne. Nakonec postupně zašleháme nakrájený margarín. Nezapomínáme otírat stěny šlehacího stroje.

Mějte naše Akce pod kontrolou

Rádi Vás budeme informovat o probíhajících akcích a horkých novinkách v našem sortimentu.
Buďte mezi prvními, kteří se to dozví!

* po přihlášení k odběru se lze kdykoli odhlásit
[newsletter_box.png]
Copyright © 2018 Vandemoortele Česká republika, o.z.
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Další informaceBeru na vědomí