Velikonoční beránek s banánem

Ingredience:
- 200g margarínu GoldCupSaveur - těsto (01014)
- 400g hladké mouky
- 220g cukru krupice
- 200g mléka
- 160g vejce
- 80g vanilkového cukru
- 12g kypřícího prášku
- 3 vyzrálé banány
Postup přípravy:
Všechny suroviny by měly mít stejnou teplotu, aby se tuk nesrazil. Změklý margarín utřeme s cukrem a vanilkovým cukrem, postupně přidáváme vejce. Poté přidáváme střídavě mléko a hladkou mouku s kypřícím práškem. Nakonec vmícháme rozmačkaný banán a hmotu dávkujeme do předem vymazané a vysypané formy beránka. Pečeme při 160-170°C asi 40 minut. Vychladlého beránka vyklopíme z formy a dozdobíme dle vlastní fantazie...