Ciabatta s ovocem a hovězí šunkou

Ingredience:
- Rustikální ciabatta (49040) 100g
- Arla Natural Cream Cheese (44760) 30g
- Olivový olej 3g
- Med, tekutý 8g
- Horčice, zrnitá 3g
- Listový salát (44730) 5g
- Hovězí šunka 30g
- Medový meloun 40g
- Parmazán, nakrájený na hoblinky 3g
- Pepř 0,5g
Postup přípravy:
Ciabattu nechte cca 10-15 minut při pokojové teplotě rozmrazit. Potom pečte 4-5 minut při teplotě 200-210°C. Arlu, olivový olej, med, hořčici a pepř promíchejte a rozdělte na vychladlou dolní polovinu ciabatty. Obložte salátem, hovězí šunkou a nakrájeným melounem a posypte parmazánem. Přikryjte horní polovinou ciabatty.