Ciabatta s ovocem a hovězí šunkou

Ingredience:

Postup přípravy:

Ciabattu nechte cca 10-15 minut při pokojové teplotě rozmrazit. Potom pečte 4-5 minut při teplotě 200-210°C. Arlu, olivový olej, med, hořčici a pepř promíchejte a rozdělte na vychladlou dolní polovinu ciabatty. Obložte salátem, hovězí šunkou a nakrájeným melounem a posypte parmazánem. Přikryjte horní polovinou ciabatty.

Mějte naše Akce pod kontrolou

Rádi Vás budeme informovat o probíhajících akcích a horkých novinkách v našem sortimentu.
Buďte mezi prvními, kteří se to dozví!

* po přihlášení k odběru se lze kdykoli odhlásit
[newsletter_box.png]
Copyright © 2018 Vandemoortele Česká republika, o.z.
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Další informaceBeru na vědomí