Focaccina sendvič s vepřovou pečení a jemným křenovým krémem

Ingredience:![[xL59C_49024_Focaccia_Schweinebraten_Meerrettichcreme.jpg]](https://c.mojevandemoortele.cz/images/xL59C_49024_Focaccia_Schweinebraten_Meerrettichcreme.jpg)
- Focaccina tradizionale 80g
- Vepřová pečeně, plátky 40g
- Listový salát dubáček 10g
- Křenová pomazánka 20g
- Kyselé okurky 15g
Postup přípravy:
Focaccinu nechte cca 30 minut při pokojové teplotě rozmrazit. Pečte cca 3 minuty při teplotě 200-210°C. Salát opláchněte
a osušte. Spodní polovinu focaccini natřete křenovou pomazánkou, obložte salátem a plátky pečeně. Okurky rozkrájejte
podélně na plátky a rozložte na pečeni. Přiklopte horní polovinou.
Tip: Pro zvýraznění křenové chuti posypte naplněnou focaccinu strouhaným křenem (cca 5g).