Focaccina sendvič s vepřovou pečení a jemným křenovým krémem

Ingredience:[xL59C_49024_Focaccia_Schweinebraten_Meerrettichcreme.jpg]

Postup přípravy:

Focaccinu nechte cca 30 minut při pokojové teplotě rozmrazit. Pečte cca 3 minuty při teplotě 200-210°C. Salát opláchněte a osušte. Spodní polovinu focaccini natřete křenovou pomazánkou, obložte salátem a plátky pečeně. Okurky rozkrájejte podélně na plátky a rozložte na pečeni. Přiklopte horní polovinou.

Tip: Pro zvýraznění křenové chuti posypte naplněnou focaccinu strouhaným křenem (cca 5g).

Copyright © 2018 Vandemoortele Česká republika, o.z.
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Další informaceBeru na vědomí