Panini s krevetami a avokádovým krémem

Ingredience:
- Panini Grigliato (49061) 80g
- Rostlinný tuk Risso Longlife (409598) 10g
- Syrové krevety bez krunýře 35g
- Zralé avokádo 70g
- Rajčata (44729) 20g
- Cibule (44764) 4g
- Mořská sůl 0,5g
- Pepř, hrubě mletý 0,5g
- Trocha citronové šťávy 1g
Postup přípravy:
Panini nechte cca 10 minut při pokojové teplotě rozmrazit. Krevety opláchněte a osušte. Poté je osolte, opepřete a
opečte na pánvi na Risso Longlife. Dužinu avokáda vyjměte velkou lžící ze slupky, nakrájejte na kostky a rozmačkejte
vidličkou. Dobře promíchejte s kousky rajčat, cibulí, citronovou šťávou a dochuťte solí a pepřem. Spodní polovinu
panini potřete avokádovým krémem a obložte krevetami. Přikryjte horní polovinou panini a ohřejte na kontaktním grilu
nebo v horkovzdušné troubě.
Tip: Lze použít také hotový dip guacamole z avokáda.