Tiger Burger

Ingredience:
- Tiger bulka (B799).......................... 70g
- Losos plátky................................. 30g
- Špenát......................................... 10g
- Risso restaurant (01056)................ 8g
- Eidam plátky (07050).................... 15g
- Rajčata (07043)............................ 30g
- RD medovo-hořčicový (05015)........ 8g
Postup přípravy:
Tiger bulku nechte rozmrazit a pečte 4-8 minut při 200-210°C. Pečivo nechte vychladnout a poté ho v polovině rozřízněte.
Filet z lososa nakrájejte, okořeňte pepřem a mořskou solí. Lososa poté ugrilujte nebo upečte.
Pečivo naplňte grilovaným lososem, plátky rajčat, špenátem a nakonec plátkem sýra. Dochuťte medovo-hořcicovým dressingem.
Celý buger vložte na 20 sekund do trouby, aby byl krásně prohřátý a křupavý. Tiger burger s lososem můžete nakonec
dozdobit řeřichou.
Tip: Burger propíchněte špejlí, tím zajistíte, že vrchní část bulky bude držet na svém místě.