Vega Burger

Ingredience:
- Tiger bulka (B799) 70g
- Risso restaurant (01056) 10g
- Ledový salát (07045) 15g
- Celer 20g
- Nastrouhaná řepa 20g
- Sýr feta 15g
- Piniové oříšky 5g
- Rukola 5g
Postup přípravy:
Tiger bulku nechte rozmrazit a pečte 4-8 minut při 200-210°C. Pečivo nechte vychladnout a poté ho v polovině rozřízněte.
Obě strany pečiva namažte margarínem a vložte list ledového salátu. Smíchejte nastrouhanou červenou řepu s celerem
a vkládejte do bulky společně s feta sýrem, piniovými oříšky a rukolou. Můžete ozdobit srdíčky artyčoků.
Tip: Burger propíchněte špejlí, tím zajistítě, že vrchní část bulky bude držet na svém místě.